Hoți de cablu condamnați cu suspendare

Trei tineri din Logrești care astă vară au lăsat comuna fără ton la telefoanele fixe, după ce au crezut că fac rost de un ban dacă taie cablul de la rețeaua de telefonie și îl vând la fier vechi, au fost condamnați acum la închisoare cu suspendare.

Emil Lucian Cioi a ajuns în spatele gratiilor pe 2 iulie, dar acum a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare, executarea fiind suspendată și înlocuită cu un termen de încercare de trei ani. „Frații” săi de prostii, Adrian Cioi și Victor Nicolae Stănișor, au fost și ei condamnați la câte 2 ani de închisoare, dar executarea a fost înlocuită cu un termen de încercare care este tot de 2 ani. Toți trei au de executat câte 60 de zile de muncă în folosul comunității în cadrul Primăriei Logrești, după rămânerea definitivă a sentinței ei urmând să fie puși la muncă de către edilul localității.

Pe fond ei au mai fost condamnați de către judecători și să despăgubească Romtelecom cu aproape 7500 de lei cât reprezintă contravaloarea prejudiciului creat prin tăierea cablului de fibră optică, sentința nefiind definitivă, inculpații și Parchetul putând să o conteste.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: