Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hoţi de cablu electric, căutaţi de poliţişti

În data de 17.12.2012, orele 10:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de R.A., cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras în noaptea de 16/17.12.2012,  cablu electric din perimetrul unei cariere miniere.  

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, cablul sustras a fost găsit într-un apartament nelocuibil situat în comuna Mătăsari, prejudiciul fiind recuperat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi tragerea la răspundere penală a acestora.

Agentul de pază F.G., de 40 ani, comuna Borăscu, judeţul Gorj, care efectua paza tronsonului de bandă, a fost sancţionat contravenţional conform Legii 333/2003, cu amendă în valoare 300 lei.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: