Hoţi de piese de maşini, prinşi de poliţişti

2 tineri, suspectaţi de comiterea a 21 de furturi de componente din exteriorul autovehiculelor, au fost reţinuţi de poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu.

În dimineaţa zilei de 26 octombrie, la ora 04:00, patrule mixte de siguranţă publică, formate din poliţişti şi jandarmi, în timp ce executau serviciul de patrulare pe str. 23 August din municipiul Tg. Jiu, au prins în flagrant pe Cosmin S., de 19 ani, din comuna Vladimir şi Cătălin V.I., de 20 ani, din comuna Licurici, judeţul Gorj, care deţineau în interiorul autoturismului mai multe capace ornamentale de roţi de la diferite mărci de autoturisme.

Cei doi suspecţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu.

Poliţişti ai Biroului Investigaţii Criminale au continuat cercetările şi au stabilit că cei doi suspecţi, în perioada septembrie-octombrie 2010, au comis pe raza municipiului Tg. Jiu un număr de 21 de furturi de componente din exteriorul autoturismelor.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi suspecţi pe bază de ordonanţă pe 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca astăzi, 28 octombrie a.c., să îi prezinte cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: