Hoții prinși, dar câștigători în alegeri, sunt negustori cinstiți

Duminică noaptea, când Clotilde era cu 3 procente în față și părea că trend-ul este în favoarea ei (fusese doar cu unul, cu o oră înainte), m-am gândit: băi, nu cred c-o fură. N-are sens. Nici măcar PSD-ul nu vrea să aibă TOT Bucureștiul, că bate la ochi deja. O să se supere lumea, o să se iasă iar în stradă, or să-și pună în cap poate nu un oraș întreg (că în fond jumătate din el a votat cu Firea), dar măcar jumătatea aia vocală care contează și care face bulgări cu care, rostogolindu-i, poate să facă la fel de mult rău cât a pățit și doctorul Ponta, când a demisionat ca o fetiță sperioasă ca să nu-l ia mulțimea pe sus și să-i rupă și celălalt genunchi.
Băi, oameni buni, dar ce să vedeți? M-am înșelat! PSD-ul voia CHIAR TOT. Și nu doar pentru că sectorul 1 e cel mai bogat din București, deci e cel mai bine de furat din el (penelistul Chiliman știe de ce). Ci și pentru că sunt bolnavi să fie DOAR EI, să nu împartă cu nimeni, să nu fie nimeni în preajmă care să-i poată prinde în fapt.
Așa au furat și la numărătoare, de altfel. Ca prin farmec, Clotilde a pierdut peste noapte. Dar nu oriunde, ci doar în secțiile alea în care nu a avut observatori. În 100% dintre alea a câștigat PSD-istul (nu știu cum îi zice, nici nu contează, că ăștia n-au personalități, doar șobolani care fură la fel) și în 100% dintre cele unde USB-ul a avut supraveghetor a câștigat franțuzoaica.
Acum, oamenii s-au apucat să facă niște săpături și e tot mai clar că-n secțiile alea de la periferiile unui sector altfel frumos s-au întâmplat mânării mari, când s-au afișat exit poll-urile în care cel care trebuia să iasă era pe 2.
Doar că PSD-ul nu mai e de acord să se renumere. Ba mai sunt și aroganți. Câștigătorul (Manolache, ceva de genul) a ieșit și el ca un bou de baltă și-a zis, roșu în obraji și mândru nevoie mare, că dacă vrea să renumere, Nicușor Dan ar trebui să le renumere singur, după care a adăugat că crede că-i va lua câțiva ani.
Dar oare nouă cam cât ne-o lua să ne trezim, naibii, odată?
PS – găsiți sigur o petiție de semnat pe net, dacă vă străduiți. Se numește ”Solicităm o anchetă a Parchetului și renumărarea voturilor pentru primăria Sectorului 1”.

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: