HotNews l-a prins cu minciuna pe Ciurel. Vezi dovada!

HotNews publică astăzi o amplă investigaţie cu privire la refuzul CE Oltenia de a participa direct la exportul de cărbune în Serbia, de unde putea obţine un preţ de 36 de euro pe tonă, preferând să apeleze la un intermediar, o firmă de apartament nou înfiinţată, căreia îi vinde cu 13 euro pe tonă, SUB COSTURILE DE PRODUCŢIE din 2014.

CE Oltenia spune că a fost invitat în septembrie 2014 să intre în consorţiu cu firme din Serbia şi cu firma BVA Coal din Constanţa, dar a refuzat  pe motiv că aceasta din urmă era nou înfiinţată. În realitate, aşa cum scriu jurnaliştii de la HotNews, firma din Constanţa nu era înfiinţată decât o lună mai târziu, pe 23 octombrie.

Iată minciuna publicată chiar pe site-ul CE Oltenia. "In luna septembrie 2014, s-au primit solicitari din partea unor companii din Serbia (VIROM GROUP, DMB SHIPPING), precum si din partea unei societati comerciale romanesti (BVA COAL SRL) ca societatea noastra sa participe intr-un consortiu la o licitatie ce ar fi trebuit sa aiba loc in Serbia, organizata de unul dintre ministerele acestui stat. CEO a refuzat sa faca parte din acest consortiu, constatand ca firma VIROM GROUP nu are bonitate financiara, avand probleme cu fiscul din tara vecina, iar firma BVA COAL SRL din Constanta fusese creata doar cu cateva saptamani inainte. Pentru a putea, insa, exploata aceasta oportunitate, CEO a organizat in luna decembrie 2014 o licitatie pentru o cantitate de 1,2 mil tone carbune, invitand la participare pe toti cei care isi exprimasera intentia de a cumpara", arata CE Oltenia.

http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-19457629-cum-renuntat-complexul-energetic-oltenia-afacere-banoasa-autoritatile-din-serbia-pentru-incheia-contract-pagubos-srl-abia-infiintat.htm

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: