Hoţul din fruntea guvernului!

Ponta, hoţul din fruntea celui mai cinstit guvern! Dacă prestigioasa revistă Nature nu s-a înşelat şi dacă presa internaţională care a preluat articolul din revistă nu vorbeşte prostii atunci ne-am aranjat. Diferite publicaţii dau ca sigură copierea a cel puţin 130 de pagini din autori cunoscuţi, specialişti în drept, în lucrarea de doctorat a premierului Ponta, publicată în anul 2004. În condiţiile în care se va dovedi că lucrurile stau aşa, atunci nu-i rămâne premierului decât posibilitatea unei demisii care nu l-ar spăla de ruşinea de a fi fost prins furând, ci doar ne-ar scuti pe noi, românii, de tot felul de remarci. Dacă până acum în Occident şi mai ales în Franţa, cei care furau erau ţiganii români, de acum încolo ăia pot fi numiţi doar oameni sărmani care fură să bage în gură. Hoţii sunt bine înfipţi în politică, iar cazul Ponta nu este singular.

Mă miram de ce a schimbat cu o repeziciune demnă de o cauză mai bună toată comisia de etică care trebuia să dea verdictul în cazul colegului său de furăciune, ministrul Mang. Păi nu de Mang îi era lui, ci de propria sa teză de doctorat pe care ştia de unde o luase. Acum, în loc să fi băgat capul la cutie şi să nu fi zis nimic, Ponta, obraznic cum este, a ieşit ca păduchele în frunte şi ne-a anunţat că el este cel care pleacă la Bruxelles, sugerând că problemele sale de hoţie au fost făcute publice pentru a-l împiedica să meargă acolo unde îşi doreşte atât de mult. Păi în condiţiile astea n-ar fi mai cuminte să se ocupe de acoperirea scandalului care-l va arăta gol, goluţ, aşa cum de altfel este, decât să se ţină de hârjoneli!? Cu ce obraz se duce el acolo să dea mâna cu ăia mari din Europa când a fost prins ca şcolarul copiind- În încercarea de a se scuza, Ponta a spus că n-ar fi putut să copieze din opera celui care i-a scris prefaţa la teza sa de doctorat, care a devenit în 2004 carte. Cel care i-a scris prefaţa este un distins specialist în drept, Dumitru Diaconu de la Universitatea Bucureşti. Păi eu sugerez mult mai mult. Ştiut fiind că Adrian Năstase i-a fost îndrumător de doctorat şi coleg cu autorul prefeţei, cred că  Ponta a copiat cu ştiinţa autorului sau în cazul cel mai rău şi abject lucrarea a fost scrisă chiar de acesta. Ştie toată lumea cum se fac lucrările de doctorat, că de aia s-a umplut pământul de doctori, mulţi dintre ei abia putând să silabisească literele. De regulă, la lucrările de doctorat lucrează contra cost tot felul de “negri“ de pe plantaţiile profesorilor cărora li se cuvine o mică parte din cât încasează “proffesore” care-l face pe individ “dottore”. În România, titlul de doctor printre politicieni este un fel de poşetă “vuitton” pentru Udrea. Adică n-ai doctorat, n-ai ştaif!

Ponta crede în nemernicia lui că i-a copt-o Băsescu. Păi dacă nu copiai stimabile, cine dracu putea să ţi-o mai coacă?! Când în Occident ni se spunea că suntem o ţară de târfe şi hoţi mă supăram. Acum cel puţin a doua parte este atât de reală încât mă tem că nu va avea cine să ne mai conducă dacă pleacă toţi doctorii din politică.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: