Universitatea Craiova s-a reunit, trei plecări şi patru noutăţi în lot

Universitatea Craiova a anunţat despărțirea de trei jucători dar şi sosirea a patru jucători noi. La capitolul nou veniţi se află Markovici şi Gustavo, reveniți după împrumuturi, precum  şi Alex Mărieș și Denis Rusu care au semnat recent contractele.

Jucătorii Universității și-au reluat pregătirile miercuri, în Lunca Jiului, după ce o parte din lot a efectuat vizita medicală.  Joi vor efectua vizita medicală şi ceilalţi jucători iar în aceeași zi echipa pleacă în cantonament în Austria, unde își vor măsura forțele, printre altele, cu SV Horn și Olympiakos.

Noutățile sunt Markovici, Gustavo, reveniți după împrumuturi, dar şi Alex Mărieș și Denis Rusu care au fost recent transferaţi. Craiova a anunțat că s-a despărțit de fotbaliștii Alex Tudorie, Juan Cámara și Andrei Marinescu. Oltenii l-au adus în această vară pe Alexandru Mărieș, 20 de ani, de la Comuna Recea, dar și pe Denis Rusu, goalkeeper care a apărat ultima dată la CAS Viitorul Târgu Jiu, însă are experiență și la nivelul primei ligi.

Universitatea Craiova face restructurări la nivelul portarilor. Lui Andrei Marinescu i s-a terminat contractul și nu a fost prelungit, iar Laurențiu Popescu vrea să plece împrumut.

Odată cu transferurile lui David Lazar și Denis Rusu, dar și cu venirea antrenorului cu portari care l-a pregătit ultima dată pe Lazar, lucrurile se schimbă la Universitatea Craiova. Astfel, titular pentru sezonul viitor ar putea fi internaționalul venit de la Astra, iar Mirko Pigliacelli să-și caute o altă echipă. Până la plecarea lui Pigliacelli, oficialii Craiovei au decis să nu-i mai prelungească contractul lui Andrei Marinescu, omul care a fost a treia variantă de portar de la aducerea sa, din 2019, continuând rolul pe care l-a avut până atunci Eduard Stăncioiu.

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: