Turneu semifinal de juniori 4 la Târgu Jiu

Tinerii handbaliști ai echipei de juniori 4 a CSM Târgu Jiu au ocupat locul 3 la finalul turneului regional de la Caracal. Echipa s-a calificat astfel la turneul semifinal care se va disputa la Târgu Jiu în perioada 19-20 iunie 2021.

Echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu în cadrul Grupei 3 de Juniori 4 a turneului semifinal, care va fi găzduit de orașul Târgu Jiu, în perioada 19-20 iunie. CSM Târgu Jiu, echipă pregătită de Valentin Popescu, face parte din Grupa B la acest turneu, alături de CSM Progresul Băilești, ACS HC Beldiman și CS Giroc Chișoda.

„Fericire și o bucurie de nedescris”, așa a descris antrenorul Valentin Popescu starea de spirit a echipei de juniori 4 a CSM Târgu Jiu după calificarea la turneul semifinal din Campionatul Național rezervat juniorilor 4. „A fost un turneu greu, cu 4 jocuri în două zile, dar benefic pentru copii, pentru că la astfel de turnee capătă încredere și acumulează experiență. Jocurile și punctele câștigate sunt un bonus pentru ei. Este foarte plăcut să le vezi bucuria după câștigarea unui joc sau a unor puncte. Iar la finalul turneului a fost o fericire și o bucurie de nedescris pentru că au reușit și calificarea la turneul semifinal. Acum au șansa să acumuleze și experiența unui turneu semifinal”, a spus .  Valentin Popescu, antrenor Grupa de Juniori 4 a CSM Târgu Jiu, pentru site-ul oficial al CSM.

Turneul semifinal de la Târgu Jiu va aduna la start 8 echipe, împărțite în două grupe. Din Grupa A fac parte: CSS Severin, CSC Moșnița Nouă, CS Victoria Nădlac și LPS Târgu Jiu. Grupa B are următoarea componență: CSM Progresul Băilești, ACS HC Beldiman, CS Ghiroc Chișoda și CSM Târgu Jiu.  Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica la turneul final. Meciurile din Grupa A se vor disputa la Sala „Voievod Litovoi”, în timp ce partidele din Grupa B se vor disputa în Sala Sporturilor.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: