Universitatea Craiova se aliază cu FCSB: „Nu dăm niciun jucător!”

Universitatea Craiova se aliază cu FCSB şi nu dă jucători la naţională pentru Jocurile Olimpice. Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie, anunță că nu își lasă jucătorii la Jocurile Olimpice.

După ce Gigi Becali a anunțat că nu sacrifică meciurile din Conference League pentru a-i lăsa pe jucătorii de la FCSB să joace la Jocurile Olimpice și va lăsa doar doi fotbaliști sub comanda lui Mirel Rădoi, acum a venit și rândul Universității Craiova să facă anunțul.

Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova, a dezvăluit că nu îi va lasă pe jucătorii lui Marinos Ouzounidis să meargă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, toate acestea deoarece FRF (Federația Română de Fotbal) nu a făcut un anunț final în ceea ce privește Regula U21 care va fi folosită la meciurile din Liga 1 în sezonul 2021 – 2022. „Nu ne-au spus care e Regula U21 pentru sezonul viitor, nu știm cum ne pregătim strategia. Nu putem avea una clară. Prin urmare, noi nu dăm niciun jucător la echipa olimpică, vor fi toți fotbaliștii în lot”, a spus Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, pentru Digi Sport TV.

Nicușor Bancu, Alexandru Cicâldău, Alexandru Cîmpanu și Ștefan Baiaram se află pe lista lui Mirel Rădoi pentru JO, iar ultimii trei chiar au făcut parte din lotul României U23 pentru cantonamentul preolimpic care a avut loc în Spania.

Echipa națională a României va juca în Grupa B de la Jocurile Olimpice, alături de reprezentativele din Noua Zeelandă, Coreea de Sud și Honduras.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: