I-a furat maşina vecinului

Poliţiştii de investigaţii criminale efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a fost sustras un autoturism.

În după-amiaza zilei de 29 noiembrie a.c., orele 15:50, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către Ovidiu Ş.D., de 29 ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, persoană ce locuieşte fără forme legale în municipiul Tg-Jiu, cu privire la faptul că în noaptea de 28 spre 29 noiembrie a.c., persoane necunoscute i-au sustras autoturismul şi după ce l-au tamponat, l-au abandonat în aceeaşi parcare de unde l-au sustras.

Echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu a efectuat cercetarea la faţa locului iar în urma primelor cercetări s-a constatat că autoturismul a fost sustras de către Ioan S., de 23 ani, din municipiu, vecin cu partea vătămată. Acesta a recunoscut că a luat autoturismul fără voia proprietarului, folosindu-se de chei potrivite.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a fost sustras şi tamponat acest autovehicul.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: