I-a pus foc la fânar

În seara de 4 august 2012, ora 21:50, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin 112, despre faptul că în gospodăria unei femei de 55 ani, din comuna Runcu, satul Răchiţi, judeţul Gorj, a izbucnit un incendiu la un fânar.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu şi lucrători ai I.S.U. Gorj. În urma incendiului, au fost distruse prin ardere, în proporţie de 100 %, fânarul confecţionat din lemn şi cantitatea de 7 tone fân uscat depozitată în acesta, prejudiciul fiind estimat la suma de 4.500 lei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a fost provocat, suspect de comiterea faptei fiind S.I., de 48 ani, din comuna Runcu, care a fugit de la locul faptei.

În data de 5 august, poliţiştii l-au depistat pe suspect şi l-au condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să dispună împotriva acestuia măsuri procedurale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: