I-au dovedit şi pe unguri. Pandurii, la a doua victorie în Austria

Pandurii s-au pus serios pe treabă în stagiul din Austria. După victoria cu austriecii de la Horn, trupa lui Grigoraş i-a dovedit şi pe ungurii de locul 5 din prima ligă de la Kecskemet. Matulevicius a semnat ambele goluri.

Pandurii Tg-Jiu – Kecskemet TE    2-0 (0-0)
A marcat: Matulevicius( min. 50 şi 65)
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Rusu, Mamele, Vlad – Răduţ, Nistor, Cristea – Grigoraş, Lemnaru, Karim.          Au mai jucat: Rada, Matulevicius, Ibeh, Ignea, Băcilă, Lupu.

Şi uriaşul ştie meserie !

După dubla lui Lemnaru din meciul cu Horn, acum a fost rândul celuilalt atacant de meserie din lot, Matulevicius, să-şi arate pofta de gol. Introdus la pauză de Grigoraş, uriaşul lituanian a marcat de 2 ori în doar 15 minute şi a rezolvat soarta meciului. „Nu mai e nevoie de Pena!” Parcă acesta a fost semnalul pe care au vrut să-l transmită cei doi atacanţi către Grigoraş. Antrenorul îl aşteaptă însă în continuare pe vârful gălăţean care întârzie să apară. Contra ungurilor, Grig l-a văzut din nou la lucru pe francezul aflat în probe, Karim iar acesta are ceva şanse să fie oprit în lot. În absenţa lui Viera, aşteptat abia de ieri la antrenamente, Grigoraş a mizat până acum în amicale pe cuplul de fundaşi centrali Rusu – Mamele.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: