Iacobescu contestă schimbarea din funcţia de director la Medserv Min

Marcel Iacobescu, directorul societăţii Medserv Min SA, a fost schimbat vineri din funcţia de conducere. Acesta a aflat abia marţi că nu mai este director, când a primit noua organigramă. Întrebat despre schimbările făcute, Daniel Burlan, directorul SNLO, a răspuns că nu e treaba presei cu ce se petrece la Medserv Min.

Marcel Iacobescu a aflat abia după cinci zile că nu mai este directorul societăţii Medserv Min SA, când a primit noua organigramă a societăţii. Acesta susţine că nu ştie care sunt motivele pentru care a fost schimbat şi cu atât mai puţin cine îi va lua locul. „Am primit organigrama de la SNLO şi am văzut. Am citit şi în presă că vineri a avut loc Consiliul de Administraţie, şi spuneau că am fost schimbat, dar nu primisem nimic, nu ştiam nimic. S-au luat mai multe hotărâri despre care eu nu aveam habar şi multe dintre ele ţin strict de competenţa directorului. Nu ştiu cine-mi va lua locul, vă daţi seama că nu ştiu nimic, dacă nici de schimbarea mea nu ştiam”, susţine Marcel Iacobescu. Întrebat despre modificarea organigramei la Medserv Min, directorul SNLO, Daniel Burlan a răspuns: „E problema noastră internă nu e problema presei. Da? Prea mult vă băgaţi în interiorul societăţilor în ultima perioadă”, Daniel Burlan, director general SNLO.

Marcel Iacobescu susţine că va ataca decizia de schimbare prin toate căile posibile deoarece mandatul său expira abia în iulie.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: