Iencsi, demis. Cine e următorul antrenor

Adrian Iencsi a fost demis de la Pandurii după ce echipa a pierdut din nou acasă, scor 0-1 cu Olimpia Satu Mare. Unicul gol al meciului a fost marcat în min. 57, prin Oliver Lusamba. Echipa va rămâne sub conducerea secunzilor Marcel Ploaie şi Dorian Gugu cel puţin până marţi, când are loc meciul din Cupa României, în deplasare, la Reşiţa.

Pandurii nu doar că a pierdut meciul de pe teren propriu, dar nici măcar nu a avut ocazii de gol. Iencsi nu părea să ştie imediat după meci despre demitere, pentru că se gândea deja la următorul joc. „Acasă nu prea am reuşit să ne facem jocul, dar să ţinem cont că la Motru nu este locul nostru obişnuit, pe acest teren ne antrenăm cu o zi înainte de meci. (...) Vom vedea, eu sper că uşor-uşor ne vom coagula şi vom începe să fim tot mai puternici, în special la meciurile de «acasă»”, a declarat Iencsi imediat după meci pentru Radio Sport Total FM.

Pandurii ocupă locul 13 după 10 etape, cu 12 puncte. Lider e AFC Hermannstadt, cu 25 de puncte. Iencsi era deja al treilea antrenor în acest sezon, Pandurii avându-l în perioada de pregătire pe Ştefan Nanu şi începând campionatul cu Mihai Teja. (A.P.)

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: