Îl exclude pe Paraschiv să îl sperie pe Romanescu

Primarul Marcel Romanescu l-ar putea urma pe Mihai Parachiv pe linia excluderilor din PNL Gorj. Afirmația îi aparține fostului liberal Pantelimon Manta. Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, este cel care a propus excluderea lui Paraschiv, pe motiv că ar fi vorbit de rău colegii de partid.

“Mihai Paraschiv este un membru de partid vechi, un om cu picioarele pe pământ, un om care știe ce vorbește. După părerea mea, Dan Vîlceanu a încercat o lovitură cu bătaie lungă. Practic, această măsură a fost un pic de semnal pentru Marcel Romanescu: Dacă nu te potolești, urmezi la rând! Vrea să-l atenționeze pe Romanescu că nu-i de glumă. E o realitate politică evidentă care nu poate fi negată și nici nu poate fi băgată sub preș”, a spus Pantelimon Manta la Radio Infinit.

Fostul liberal a adăugat că atitudinea liderului PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu ar fi cea mai potrivită în această situație: “Vîlceanu a greșit. În ultimele două-trei luni, Romanescu a îngropat securea războiului sau s-a făcut că o îngroapă. Și acum, Vîlceanu o dezgroapă. Vîlceanu este extrem de subiectiv. El nu uită și nici nu iartă. Însă mai multă nevoie are partidul de Romanescu decât Romanescu de partid”.

În schimb, liberalul Nicolae Bobu i-a ținut partea lui Vîlceanu. Susține că Paraschiv își merită soarta din cauza ieșirilor avute în media: „Dacă ar fi așa, ar fi trebuit să priceapă din toamna anului trecut toți membrii PNL Gorj. Deja s-a discutat, s-a hotărât ca fiecare membru de partid care vine în emisiuni și denigrează vreun coleg, va fi sancționat. A fost luată o decizie de monitorizare a membrilor de partid, a ieșirilor membrilor de partid. Eu zic că această secure a războiului va trebui îngropată”.

Vizualizări: 1,903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: