Ilie Petroi Prezicătorul: Alegerile vor fi fraudate

Primarul comunei Aninoasa, Ilie Petroi, se menţine ferm pe poziţii şi spune că va candida şi anul acesta pentru un nou mandat de primar.

Are însă presimţirea că anul acesta va fi unul extrem de greu din punct de vedere politic și vorbeşte chiar de o fraudarea a viitoarelor alegeri. Nu spune însă vine ar face acest lucru. ”Anul 2012, din punct de vedere politic, va fi un an extrem de încărcat însă nu știu cât de curat. Am încredere însă că oamenii îşi vor alege liderul în funcție de ce au făcut pentru comuna lor. Nu este vorba că mă tem de o posibilă fraudare a alegerilor, dar nici prea curate nu cred că vor fi”, a declarat primarul din Aninoasa.

Cât despre declarația preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru cum că nu va mai rămâne în opoziție dacă USL pierde alegerile, Petroi spune că în spatele afirmațiilor sunt niște calcule bine gândite. ”Nu prea sunt în măsură să comentez declarațiile domnului Cârciumaru dar cu siguranță cred că în spatele opțiunii sunt niște calcule bine gândite. Este o opțiune motivată”, a adăugat primarul Ilie Petroi. Spune că orice primar vrea să fie de partea puterii pentru că în Gorj banii sunt repartizați politic. ”Primăria Aninoasa nu a primit anul trecut nici un leu pentru echilibrarea bugetului. Întotdeauna am spus că pentru echilibrarea bugetelor, banii sunt repartizați politic la noi. În schimb, pentru susținerea proiectelor, dacă sunt argumentate bine nu s-a ținut cont, s-au dat bani”, a declarat Ilie Petroi, primarul din Aninoasa.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: