Imagini de la groapa de gunoi. Păsări moarte, munți de deșeuri

Imagini șocante de la groapa de gunoi din Târgu Jiu au fost făcute publice, pe paginile de socializare, de către președintele PNL Gorj, Ion Iordache.

Munți de deșeuri, păsări moarte, gunoaie aruncate la voia întâmplării, cam așa arată tabloul ”depozitului” administrat de Polaris.

Focarul de infecție se află în imediata apropiere a lociunțelor.

Groapa de gunoi ”otrăvește” aerul respirat de târgujieni.

”Aceasta este groapa, așa-zisa groapă de gunoi de la Târgu Jiu, unde este adus gunoi din tot județul. Oamenii plătesc prețuri foarte mari pentru ca gunoiul să fie colectat și adus aici, în loc să fie sortat și valorificat cu un instalații moderne, așa cum se face în toată lumea. Plătim la cel care este administratorul acestui grup 3 milioane jumate pe tonă și otrăvim oamenii prin microbii pe care îi plimbă vântul în aer. Sunt zeci de berze și alte păsări moarte aici, otrăvite de către administrația din Târgu Jiu. Nu meritați să mai rămâneți pentru că nu sunteți în stare să găsiți soluții la problemele oamenilor”, spune senatorul Ion Iordache, candidat din partea PNL Gorj pentru funcția de președinte la Consiliul Județean.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Galerie foto



Vizualizări: 1,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: