Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Împuşcat la vânătoare

A doua zi a noului an i-a scos pe mulţi gorjeni din case, după petrecerile cu mese îmbelşugate din noaptea de Revelion unii dorind să meargă, de exemplu, la vânătoare, pentru a se mai recrea. Un bărbat de 44 de ani nu a apucat însă să tragă prea mult timp aer proaspăt în plămâni pentru că două alice l-au nimerit drept în spate şi i-au pus punct partidei de vânătoare pe care acesta şi-o dorea de neuitat.

Gheorghe Cărăşel a fost transportat la spitalul de urgenţă de la Târgu Cărbuneşti, unde medicii s-au îngrijit de starea sa de sănătate. Incidentul s-a petrecut la Cruşeţ, pe fondul de vânătoare 44 Slăvuţa, un tânăr de 28 de ani fiind cel care şi-a rănit accidental prietenul de vânătoare. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul, tânărul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Din primele informaţii reiese că partida de vânătoare la care participau cei doi era una legală şi avea toate avizele necesare.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: