Împuşcat la vânătoare

Un bărbat de 68 de ani din Novaci s-a prezentat la un spital din Bucureşti cu o leziune la ochiul drept, susţinând că a fost lovit de pietricică aruncată asupra sa cu o praştie de un copil. În timpul intervenţiei chirurgicale s-a constat faptul că leziunea a fost provocată de o alică provenită de la un cartuş de vânătoare, astfel că a fost anunţată poliţia. Din verificări a rezultat faptul că bărbatul a participat cu alţi şase vânători, toţi autorizaţi, la o vânătoare colectivă pe fondul cinegetic nr. 15 Polovragi.

„Cu această ocazie s-a stabilit faptul că, în jurul orei 12:00, B.I., în vârstă de 54 ani, din comuna Baia de Fier, a executat foc de armă cu o armă de vânătoare cu alice, pentru a împuşca o vulpe, împrejurare în care o alică a ricoşat, provocându-i leziuni lui S.D. în zona ochiului drept.         În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Gorj.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un număr de 7 arme de vânătoare şi 14 cartuşe, aparţinând persoanelor participante la vânătoare.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: