Împuşcături la Teleşti

Şeful Postului de Poliție Teleşti, din judeţul Gorj, a fost nevoit să folosească arma din dotare, trăgând mai multe focuri de avertisment, pentru a imobiliza doi suspecți de furt care au început să arunce cu pietre asupra sa. Incidentul a avut loc sâmbătă seara, când şeful postului de Postului de Poliţie Teleşti, însoţit de proprietarii unor animale furate, a mers la o stână unde se afla unul dintre suspecţii în cazul acestui furt, Ionuţ F., de 29 ani, din localitate. 

”Părţile vătămate, localnici din Teleşti, au anunțat poliția despre furtul unor animale și l-au indicat ca suspect pe un tânăr din comună. La stâna, Ionuţ F. şi un alt suspect, Vasile O., de 40 ani, s-au manifestat violent, aruncând cu pietre şi alte obiecte contondente asupra poliţistului şi părţilor vătămate. Întrucât cei doi suspecţi nu s-au supus somaţiilor, poliţistul a fost nevoit să facă uz de armă, trăgând mai multe focuri de avertisment pentru imobilizarea agresorilor. Cei doi bărbaţi au fugit. La scurt timp de la producerea agresiunii, poliţiştii, sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă, l-au prins pe Ionuţ F., de 29 ani, din comuna Teleşti. Celălalt se sustrage cercetărilor”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru stabilirea cu exactitate a încadrării juridice sub care vor fi cercetați cei doi bărbați.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: