În arest după ce a incendiat apartamentul părinţilor

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore, a unui tânăr de 19 ani, din localitate, suspectat că a incendiat apartamentul aparţinând părinţilor săi. În urma incendiului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

În seara zilei de 26 aprilie a.c., orele 23:47, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către o localnică, despre faptul că la apartamentul lui V.T., de 44 ani, situat într-un bloc de pe strada Jiului, la etajul 3, a izbucnit un incendiu, proprietarul fiind plecat din ţară.

După ce incendiul a fost localizat şi stins de către pompieri din cadrul I.S.U. Gorj, echipa operativă formată din poliţişti ai Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu a efectuat cercetarea locului faptei.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate până la acest moment, s-a constatat că incendiul a fost provocat, în mod intenţionat, chiar de către fiul proprietarului, D.I.M., de 19 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj.

Pagubele produse sunt în curs de estimare.

Poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 27 aprilie, să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: