Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

În arest după ce s-au bătut într-un bar

Trei tineri din Bîlteni şi Rovinari, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, au stat pe arest 24 de ore, după ce au provocat un scandal într-un bar de pe raza localităţii Bîlteni. Cei trei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  “Din cercetări, a reieşit faptul că un bărbat din cei trei, în vârstă de 34 ani, în timp ce se afla în interiorul unui local din comuna Bîlteni, a fost agresat fizic de ceilalţi doi bărbaţi, fapt pentru care, în urma loviturilor primite, acesta a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Rovinari, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Totodată, în urma altercaţiei, cei trei au spart pahare, sticle, scaune si mese. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale”, conform IPJ Gorj.

După o noapte petrecută în arestul poliţiei, cei trei au fost eliberaţi sub control judiciar. Aceştia nu au voie să părăsească localitatea de domiciliu.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: