Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

În arest pentru amenințarea concubinei

Un bărbat de 41 de ani, din comuna gorjeană Scoarţa, a fost reținut sâmbătă pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea ordinului de protecţie.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul ar fi ameninţat telefonic cu acte de violenţă pe concubina sa de 27 de ani,  din comuna Scoarța, deşi bărbatului i s-a interzis prin ordinul de protecţie emis la data 13 februarie a.c. să ia legătura telefonic cu tânăra și să păstreze o distanţă de 3 metri faţă de aceasta și 50 metri față de locuința sa", arată IPJ Gorj.

La data de 23 februarie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, ocazie cu care procurorul de caz a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Și un bărbat de 37 de ani din comuna Stoina a primit interdicție de a intra în propria casă timp de cinci zile, după ce și-a amenințat soția cu moartea. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare.

Vizualizări: 1,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: