Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dosar penal in rem pentru lucrări neautorizate la Muzeul "Constantin Brâncuşi"

Poliţiştii gorjeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal in rem, în urma unei sesizări în care se semnalează că la Muzeul Naţional "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu au fost efectuate lucrări fără autorizaţie de construcţie.

"Lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări în cazul unui dosar penal pentru executarea de lucrări fără autorizaţie de construcţie", a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

Potrivit directorului interimar al muzeului, Denisa Şuţă, este vorba despre lucrări de igienizare, care nu necesită avize de la Ministerul Culturii. "Am făcut lucrări de igienizare. (...) Sunt lucrări care nu necesitau aviz de la Ministerul Culturii sau altfel de autorizaţii. (...) Nu sunt lucrări de reparaţii, sunt lucrări de igienizare", a precizat, pentru AGERPRES, Denisa Şuţă.

Muzeul Naţional "Constantin Brâncuşi" a fost deschis miercuri, la Târgu Jiu, cu ocazia Zilei Naţionale Brâncuşi, la 144 de ani de la naşterea sculptorului. Muzeul funcţionează în Casa Gănescu, monument istoric de secol XIX, situat în centrul municipiului Târgu Jiu. Muzeul nu are nicio operă în patrimoniu, fiind expuse doar câteva fotografii împrumutate.

Vizualizări: 1,720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: