În plină toamnă, DSP Gorj ne sfătuiește cum să ne ferim de caniculă

Direcția de Sănătate Publică Gorj oferă sfaturi gorjenilor despre ce trebuie să facă în cazul în care se înregistrează temperaturi extreme de peste 35 de grade Celsius! Deși pare o glumă, având în vedere că ne aflăm deja în prima lună de toamnă, aceasta este informația principală care apare la o simplă accesare a paginii de Internet a DSP Gorj. 


Angajatul Direcției de Sănătate Publică Gorj, responsabil cu gestionarea informațiilor care ajung pe site-ul instituției, nu și-a mai facut treaba de luni de zile. Aceasta pare singura explicație a faptului că pe pagina de Internet a instituției se află postată, drept informație principală, notificare privind „Puncte de acordare a asistenței medicale pentru perioadele cu temperaturi crescute (> 35 grade) în județul Gorj și recomandări cadru pentru prevenirea incidentelor în timpul perioadelor de temperaturi extreme pentru zilele în care se înregistrează temperaturi de 35 de grade și peste 35 de grade Celsius”

Astfel, în locul unor informații care le-ar putea fi de ajutor, gorjenii care accesează site-ul DSP Gorj, dau peste o informație de care vor putea să țină cont...anul viitor.

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: