Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

În sfârşit, Anton !

După un an de negocieri şi discuţii, pandurii au reuşit în sfârşit să pună mâna pe Paul Anton, un mijlocaş la închidere cu un viitor strălucit. Internaţionalul de tineret era dorit de Grigoraş din iarna trecută, dar atunci Bistriţa cerea 500 de mii de euro pentru el. Greutăţile financiare ale ardelenilor i-au făcut pe aceştia să-l lase pe Anton să plece iar jucătorul e gata acum de aventura la Tg-Jiu.

Anton e a treia achiziţie oficială a pandurilor din pauza de iarnă. Mijlocaşul defensiv de 21 de ani îi urmează astfel pe georgianul Alaverdashvili şi Nicoară de la CFR Cluj, jucători ce au parafat şi ei contractele cu Pandurii.

Anton, preferatul lui Grigoraş

Pandurii au tot căutat un mijlocaş la închidere încă din vară după plecarea lui Pintilii la Steaua. Ignea de la UTA sau Avramescu s-au dovedit soluţii nesatisfăcătoare aşa că Grigoraş a fost nevoit să apeleze la improvizaţia Nistor. Un jucător de travaliu ce şi-a făcut treaba la închidere, dar care ar fi mult mai folositor într-un rol mai ofensiv. Pandurii au negociat în această iarnă cu Nicolae Grigore de la Rapid, dar acesta a cerut un salariu considerat prohibitiv de gorjeni, cel puţin 150 de mii de euro pe sezon. În acelaşi timp, pandurii au insistat şi pe pista Paul Anton, un jucător tânăr, de numai 21 de ani, jucător care a impresionat la o echipă mică precum Gloria Bistriţa. Anton era şi favoritul lui Grigoraş care l-a cerut la echipă încă din iarna trecută. Atunci Bistriţa cerea nu mai puţin de jumătate de milion de euro pentru perla sa. Aflată în prag de faliment şi cu jucătorii neplătiţi de luni bune, Gloria nu mai putea emite pretenţii acum. L-a lăsat pe Anton să plece liber cu condiţia ca mijlocaşul să renunţe la restanţele financiare. Anton a semnat astfel până în iunie 2016 cu Pandurii şi e de aşteptat să se impună rapid în echipa lui Grigoraş. Şi asta pentru că e foarte apreciat de antrenor, iar Grigoraş e oricum recunoscut pentru creditul acordat jucătorilor tineri.

6 – selecţii are Anton la echipa naţională de tineret. În Liga 1 a evoluat de 18 ori în acest sezon, bifând 1.476 de minute, 1 gol, o pasă de gol şi 3 cartonaşe galbene

Se visează deja în cupele europene

Scăpat de povara ultimului loc ocupat cu Bistriţa, Anton are acum liber la vise. Visul iniţial al mijlocaşului era însă de a ajunge la Dinamo. Cum în Ştefan cel Mare, acţionarii nu vorbesc aceeaşi limbă, Anton n-a mai aşteptat oferta câinilor şi a ajuns la Tg-Jiu. Acum visează la prezenţe în cupele europene. „Sper să reuşesc să mă impun şi să confirm aşteptările şi încrederea care mi-a fost acordată. În primul rând sper să ajut la îndeplinirea obiectivului clubului şi să ajung astfel să joc într-o cupă europeană. Cu siguranţă Pandurii are forţa necesară de a ajunge să joace într-o cupă europeană. După cum vedeţi, are deja şi jucători la echipa naţională. Plus jocul foarte frumos, nu degeaba unii spun că este printre cele mai spectaculos din ţară. Iar rezultatele vorbesc de la sine”, a declarat Anton pe site-ul oficial al pandurilor.

500 – de mii de euro e cota de piaţă a mijlocaşului care va împlini 22 de ani în mai

„Mi-aş dori să joc titular, sunt pregătit să joc titular. Dar, pentru asta va trebui să muncesc şi să dovedesc că merit să intru în primul unsprezece. Nu e nimeni titular de la început, în nici o echipă. Poate doar Messi sau Ronaldo.”     Paul Anton, Pandurii

Pandurii în retur: Mingote – Unguruşan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeţ, Anton, Nistor – Răduţ, Lemnaru (Pena), Maxim.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: