Pandurii a primit toţi copiii şi juniorii în vestiarele proprii

Ultimatumul dat de AJF Gorj pentru echipele de copii şi juniori care joacă pe terenul sintetic, administrat de Primăria Târgu Jiu, a fost parţial rezolvată de clubul Pandurii. Şeful AJF, Muhai Prunariu, a precizat că echipa aflată acum în insolvenţă a pus la dispoziţie vestiarele proprii pentru toate echipele care joacă pe sintetic şi pentru arbitri.

În primul week-end de la ultimatumul dat de AJF Gorj echipelor de copii şi juniori care joacă pe terenul sintetic problema s-a rezolvat provizoriu, în sensul că Pandurii a deschis vestiarele proprii şi pentru LPS, ACS Viitorul Târgu Jiu şi celelate cluburi private care au echipe ce joacă pe terenul sintetic, dar şi pentru oaspeţii acestora şi brigăzile de arbitri.

Până acum echipele vizitatoare, dar şi gazdele, când nu erau gazde Pandurii, precum şi arbitrii, nu aveau unde să se pregătească pentru meci, după cum explica preşedintele AJF, Mihai Prunariu.

„Mi-a sărit mie lumea în cap că eu îi las să se schimbe pe garduri şi pe arbitri în maşină. Pe bună dreptate, au sunat cei de la Motru, Turburea, Novaci şi de la Baia de Fier şi au spus că atunci când cei din Târgu Jiu merg la ei li se asigură vestiare şi condiţii bune, iar când vin la Târgu Jiu, pe frig şi ploaie, ei se schimbă pe garduri. Atunci am fost nevoit, împreună cu Comitetul Executiv, să luăm o decizie. Le-am dat termen două săptămâni să găsească soluţii, să meargă să rezolve să se deschidă şi pentru ei două vestiare, dacă nu să meargă să joace în altă localitate”, a explicat Prunariu situaţia creată de faptul că Primăria Târgu Jiu ţine închise vestiarele de la Sala Sporturilor şi cele de la stadion/

Acum echipele au fost salvate de cei de la Pandurii, care le-au permis să se schimbe în vestiarele lor: „În week-end-ul trecut au fost salvaţi de cei de la Pandurii, pentru că acolo sunt totuşi nişte oameni de fotbal, în frunte cu Florin Bejinaru, şi au deschis vestiarele de la Pandurii pentru toate echipele care au jucat acolo şi i-au lăsat să se schimbe acolo, pentru că altfel nu se jucau meciurile. Asta deşi ei nu au nici o obligaţie că nici ei nu sunt proprietari decât pe acea clădire a Centrului de Juniori, nu şi pe terenuri. E cutremurător ce se întâmplă la acel teren, dar vede toată lumea ce se întâmplă în acest stadion”.

Deocamdată Primăria Târgu Jiu încasează taxe pentru folosirea terenului sintetic, amenajat de cei de la Pandurii, în timp ce clubul Pandurii, în insolvenţă şi ameninţat cu falimentul, asigură gratis vestiarele pentru toate echipele private care joacă pe acest teren.

Nu se ştie însă ce se va întâmpla cu aceste echipe şi unde se vor putea echipa de meci copii şi juniorii celorlalte cluburi din Târgu Jiu dacă Pandurii va intra în faliment în această lună. Atunci s-ar putea aplica sancţiuni contra echipelor de juniori care sunt gazde pe terenul sintetic, pentru că primăria deschide vestiarele pentru copii doar la nivel declarativ, în realitate acces în vestiare având doar copii care sunt legitimaţi la echipele CSM Târgu Jiu.    

Vizualizări: 602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: