Meci nebun cu CFR Cluj în Bănie. S-au marcat cinci goluri

Meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj a fost unul foarte spectaculos cu dese schimbări pe tabelă şi un gol marcat în prelungiri. Scorul a fost 3-2 pentru gazde în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1 în care oltenii au dat lovitura în ultimul minut de joc din prelungiri.

Partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj s-a disputat duminică seară, în cadrul etapei a patra din play-off-ul Ligii 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, iar oltenii au învins cu scorul de 3-2, deşi la finalul a 90 de minute scorul era egal, 2-2. Scorul a fost deschis de către Alexandru Crețu, în minutul 18, însă Omrani a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize. În partea secundă a jocului, Petrila a înscris în poarta oltenilor și a dus-o pe CFR Cluj în avantaj, dar nu pentru mult timp. În minutul 69, Markovic a trimis din marginea careului și a restabilit egalitatea.

În Bănie a fost declanșată nebunia însă în ultimul minut al prelungirilor. Proaspăt intrat pe teren, Roguljic a trimis puternic din zona punctului cu var și a adus victoria echipei lui Laurențiu Reghecampf.

Vizualizări: 1,264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: