În sfârşit, primul amical

Pandurii nu s-au grăbit deloc să joace meciuri amicale. Au trecut aproape 3 săptămâni de când elevii lui Pustai au reluat antrenamentele şi abia astăzi e programat primul test. Adversari le vor fi ruşii de la Amkar Perm, locul 11 în ultimul sezon. Meciul se joacă de la ora 17, ora Austriei, dar pandurii încearcă să-l mute la 17.30, adică 18.30, ora României. „O să îl jucăm lângă Viena, la 25 de km de aici. Toate meciurile de aici o să le jucăm la maxim 50 de km distanţă. Cu Austria Viena II jucăm la baza noastră de cantonament”, spune Pîrvulescu.

Stagiul pandurilor din Austria se va încheia pe 10 iulie şi nu pe 12 cum se anunţase inţial. Pe 10, gorjenii se vor deplasa în Ungaria pentru testul cu ETO Gyor, campioana ţării vecine, iar apoi vor reveni în ţară. „După ultimul amical o să plecăm la Timişoara, o să facem 2 zile antrenamente acolo după care băieţii au liber”, mai spune Pîrvulescu.

2 – meciuri amicale în două zile vor disputa pandurii: azi de la ora 18.30 contra celor de la Amkar Perm şi mâine de la ora 18 cu Austria Viena II

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: