În spital se lucrează de Paşte

O parte din cadrele medicale care lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu îşi vor petrece sărbătorile pascale printre bolnavi. Este vorba de medicii şi asistenţii care sunt de gardă pe fiecare secţie, dar şi cadrele medicale de la Unităţile de Primiri Urgenţe. Şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă se va lucra normal şi salvările vor merge la toate solicitările venite din parte gorjenilor. Personalul medico-sanitar care-şi desfăşoară activitatea în ambulatoriu spitalului judeţean se va bucura de sărbătoarea pascale, pentru că policlinica este închisă. (A.F.)

Alte ştiri pe scurt:

Jandarmii au oferit cadouri copiilor instituţionalizaţi

O echipă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Târgu Jiu au oferit ieri cadouri copiilor instituţionalizaţi în Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu Jiu. Cadourile au constat în produse tradiţionale de Paşti achiziţionate din sumele strânse de jandarmii gorjeni. Copiii au primit pe lângă cozonaci, fructe, sucuri şi mingi de fotbal şi volei. (C.S)

Asociaţia cadrelor militare, la ceas aniversar

Peste 100 de cadrele militare în rezervă şi în retragere au serbat împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea filialei judeţene a Asociaţiei cadrelor militare „General Ion Culcer”. „La aniversare au participat peste 100 de membri ai asociaţiei, care au omagiat istoricul şi activitatea filialei. Cu această ocazie s-au împărţit diplome aniversare şi au fost vizionate filme militare”, afirmă colonelul Gheorghe Buşe. Cadrele militare au asistat de asemenea la lansarea monografiei filialei „Gorjeni la datorie”, volumul II, semnată de fraţii Gheorghe şi Nicolae Buşe.

(A.A.)

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: