Inaugurare festivă de 1 iunie pentru 16 baze sportive şcolare

Primarul Municipiului Târgu Jiu anunţă în curând o inaugurare prin sport a celor 16 baze sportive şcolare, chiar de 1 iunie. De Ziua Copilului, acesta va fi un cadou potrivit pentru mii de copii care vor afla cu această ocazie că se pot juca acolo şi pe perioada vacanţei.

Recent finalizate, cele 16 baze sportive noi vor fi date în folosinţă oficial pe data de 1 iunie, când va avea loc pe cele opt terenuri de fotbal din incinta acestor baze sportive un turneu de fotbal pentru elevii de gimnaziu şi liceu din Târgu Jiu. „Pe data de 1 iunie se va organiza la Târgu Jiu o competiţie la nivel şcolar, gimnaziu şi liceu, pe opt dintre bazele sportive noi, recent finalizate. Nu am luat în calcul acum decât organizarea de competiţii pentru fotbal, dar vrem să facem o inaugurare cu adevărat festivă pentru aceste baze sportive pe care le-am construit în Târgu Jiu. Mă refer la cele opt terenuri de fotbal pe suprafaţă redusă unde vor organiza pe 1 iunie competiţii, de la baza din Vădeni până la Liceul Sportiv”, a explicat primarul Marcel Romanescu joi în cadrul unei conferinţe de presă.

Edilul a mai adăugat că se va implica în organizarea evenimentului noul director al CSM, Robert Bălăeţ, alături de reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar şi AJF Gorj: „Vom avea ca parteneri în toată această activitate, prin directorul CSM, pentru că este şi el implicat în această activitate, nu numai la clubul municipal, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj. Eu privesc competiţiia aceasta ca pe o inaugurare a acestor baze sportive moderne la nivelul Târgu Jiu, pentru că de acum cele 16 terenuri construite în cadrul acestor baze sportive, pe care le dăm în folosinţă şcolilor, dar şi cetăţenilor din acele zone, vor funcţiona pe toată perioada anului, şi mai ales în perioadele în care unităţile şcolare au copiii în vacanţă. Adică în perioada de vară pentru că au nocturnă, se poate juca mai mult după-amiaza şi seara”.

Chiar dacă pe 1 iunie se vor organiza doar competiţii de fotbal pe bazele sportive şcolare, şi celelalte terenuri din cadrul acestor baze vor fi inaugurate tot de 1 iunie.

Vizualizări: 1,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: