Bogoi: Va fi un meci încins cu Energeticianul

Pandurii şi Energeticianul se pregătesc de marele derby care va avea loc duminică, pe stadionul din Petroşani. Antrenorul Adrian Bogoi consideră că va fi un meci „foarte încins”, referindu-se mai ales la planul sportiv, ambele echipe fiind vecine de clasament în zona retrogradării.

Pentru ambele echipe angrenate în meciul din etapa a 36-a, rezultatul e unul foarte important şi poate conta decisiv la salvarea de la retrogradare. Despărţite de doar un punct în clasament, Pandurii şi Energeticianul au avut meciuri disputate şi sezonul trecut, când echipa din Valea Jiului de numea Şirineasa.

Şi acum antrenorul pandurilor se aşteaptă la un meci interesant din punct de vedere sportiv: „Nu ştiu dacă va fi un meci decisiv pentru noi la Petroşani, vedem la final de campionat, dar va fi un meci foarte încins cu Energeticianul. Din punct de vedere sportiv va fi un meci interesant, în rest nu mă interesează alte aspecte”.

Celelalte aspecte se referă la rivalitatea dintre cele două echipe şi în afara terenului, de numeroase ori fiind duşi spectatori din Târgu Jiu la meciurile echipei din Petroşani pentru a o susţine. La acest meci se vor deplasa însă la Petroşani, de la Târgu Jiu, şi suporterii celor de la Pandurii. Trecând peste orgoliile conducerilor celor două formaţii, meciul e foarte important şi pentru echipa din Valea Jiului, care nu a fost în cea mai bună formă până acum şi nu a reuşit decât o victorie, dar şi pentru Pandurii, care are două victorii, obţinute în faţa formaţiilor deja retrogradate matematic.

Gorjenii mizează pe avantajul meciurilor directe cu echipele aflate în luptă la retrogradare şi de aceea vor încerca să facă tot posibilul să nu piardă acest meci. „Noi avem un avantaj în meciurile directe faţă de mai multe formaţii din zona aceasta. Sunt importante punctele, dar în caz de egalitate şi meciurile directe sunt foarte importante, pentru că, în acest final de campionat, contează cât un meci în plus în care poţi să iei puncte”, a explicat antrenorul Adrian Bogoi. Pandurii s-au impus în tur în meciul cu Energeticianul cu scorul de 2-0.

Program etapa a 36-a

Sâmbătă, 18 mai, ora 11:00:

FC Argeş - UTA Arad (2-1)

ASU Politehnica Timişoara - CS Baloteşti (0-1)

Sâmbătă, 18 mai, ora 13:00:

Luceafărul Oradea - SSC Farul Constanţa (în tur: 0-5) - DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Sâmbătă, 18 mai, ora 14:00:

Daco-Getica Bucureşti - Dacia Unirea Brăila (1-2)

Duminică, 19 mai, ora 11:00:

CS Mioveni - Ripensia Timişoara (1-1)

Aerostar Bacău - Academica Clinceni (1-2)

Energeticianul - Pandurii Târgu Jiu (0-2)

Duminică, 19 mai, ora 12:00:

Chindia Târgovişte - Metaloglobus Bucureşti (0-0) - DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Luni, 20 mai, ora 18:00:

Petrolul Ploieşti - ACS Poli Timişoara (1-0) - DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Marţi, 21 mai, ora 20:30:

Universitatea Cluj - Sportul Snagov (0-0) - DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport.

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: