Inaugurarea serviciului SMURD a fost amânată

Serviciul de Ambulanță SMURD nu va fi inaugurat astăzi la Târgu Jiu deși se anunțase un astfel de eveniment încă de la începutul lunii. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, Mihai Avramescu a declarat că inaugurarea serviciului a fost amânată din motive necunoscute de cei din Gorj. Chiar și așa, cei de la ISU își prezintă astăzi bilanțul activității pe anul 2011.

Municipiul Târgu Jiu nu va avea prea curând serviciu de Ambulanță SMURD. Deși era programat să fie inaugurat astăzi în prezența mai multor reprezentanți ai Ministerului Sănătății printre care și Raed Arafat, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj a anunțat că evenimentul a fost amânat. ”Pentru data de 19 ianuarie era planificată și o altă activitate și ne-am gândit că putem comasa cele două evenimente dar din nu știu ce motive, inaugurarea SMURD-ului a fost amânată. Așteptăm să ni se comunice data de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Inaugurarea serviciului întârzie deși la sediul ISU Gorj au poposit deja trei mașini SMURD încă de la începutul acestui an. Acestea vor fi repartizate în tot județul pentru a se asigura o acoperire cât mai largă.

BILANŢ

Cu toate acestea, ISU Gorj va organiza astăzi o ședință în care va avea loc evaluarea activității pe anul trecut, urmând ca inaugurarea serviciului SMURD să fie comunicată ulterior. ”Astăzi va avea loc evaluarea activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj pe anul 2011 la Instituția Prefectului începând cu ora <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />10.50”, a adăugat Mihai Avramescu.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: