Încă o cabană inedită în Gorj

Antreprenorii din turism investesc pe gustul celor mai pretențioși oaspeți. Pe un deal din Crasna, a fost construită o cabană inedită, suspendată printre copaci cu o priveliște spectaculoasă. 

Cei care au pus această afacere pe roate au început cu o pensiune inedită în același sat din Crasna. S-au mutat din București înapoi acasă și învață să facă turism de calitate. Oaspeții care le-au trecut pragul au fost convinși să rămână câteva zile în Crasna, să descopere frumusețile din împrejurimi și să revină. 

Denisa Zamfira administra un atelier de rochii de mireasă în București și a mărturisit că a vrut să revină acasă și să facă turism. Visul i s-a îndeplinit. Pe lângă piscina încălzită tot timpul, turiștii au parte de bucate tradiționale, vin din propria cămară și o oază de răsfăț și relaxare. “Este un concept unic la noi, în România. Este împrumutat din America. Se numeşte vintage bathtub. Este o experienţă senzorială pe care o oferim oaspeţilor noştri. Pot să se bucure de o baie fierbinte în mijlocul naturii”, a mărturisit tânăra.

Acum a construit o cabană cu o priveliște și mai spectaculoasă. „Este o cabană inedită suspendată printre copaci, cu un view spectaculos.  În acest moment, toate întrebările vin către R BOX Forest pentru că este mult mai ușor să te organizezi și sa pleci ca și cuplu, un weekend. Și mulțumim pentru acest lucru. Încă nu am deschis agenda pentru rezervări. Oaspeții care au fost cazați la RHOUSE vor avea o reducere la prima închiriere”, anunță Denisa Zamfira.

Galerie foto





Vizualizări: 6,887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: