Încă o echipă a fost depunctată de FRF

O echipă din Liga 3 care era în top 4 în seria sa acum are emoții să prindă play-off-ul pentru că a fost depunctată.

După Astra (Seria 4), retrogradată în ultima ligă din Giurgiu în urma retragerii din campionat în timpul desfășurării acestuia, și Sportul Simleu Silvaniei (Seria 10), depunctată cu 2 puncte în urma unui litigiu în care e acuzată de AFAN de fals, uz de fals şi şantaj, încă o echipă prezentă în acest sezon în Liga 3 are probleme serioase, a informat liga2.ro.

Dante Botoșani, club care își desfășoară meciurile de acasă la Bucecea (oraș din județul Botoșani), a suferit în această săptămână o depunctare cu nu mai puțin de 4 puncte.

Clubul care în trecut evolua la Dorohoi, iar în vara anului trecut a fost aproape de promovarea în Liga 2, pierdută la barajul cu SC Oțelul Galați, traversează o nouă perioadă de criză din cauza schimbării bruște de perspectivă a patronului Victor Mihalachi.

Litigiul pe care îl are cu Daniel Ciobanu i-a adus în ședința din 18 ianuarie 2023 a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF o depunctare cu patru puncte și interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători.

Vizualizări: 8,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: