Eșec la debutul în noul an pentru Universitatea Craiova

Meciul dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-0. Oltenii au înregistrat astfel un eșec în primul meci din 2023 și s-a consemnat un debut cu stângul pentru Eugen Neagoe.

FC Botoșani a învins sâmbătă seară pe Universitatea Craiova, scor 1-0, în etapa 22 din Superliga, în primul meci oficial din 2023. Singurul gol al partidei a fost marcat de către Sebastian Mailat, în prima repriză a meciului, în minutul 35.

Dan Nistor a ținut să-și prezinte scuzele după ce a ratat o șansă mare de a marca. Mijlocașul Universității Craiova este de convins că dacă ar fi înscris, echipa sa ar fi putut câștiga. „Vreau să îmi cer scuze suporterilor, coechipierilor și antrenorilor, cred că dacă marcam la acea fază era cu totul alta soarta partidei și puteam să câștigăm. O primă repriză slabă făcută de noi, cred că în a doua repriză a m jucat mult mai bine.  A contat foarte mult (n.r. lipsa lui Eugen Neagoe de pe bancă), este antrenorul nostru și când îți lipsește antrenorul este foarte greu. Primul obiectiv este play-off-ul și după vom vedea ce vom face. Eu zic că în a doua repriză am făcut o partidă destul de bună. Va fi un meci foarte greu, o echipă nou promovată (n.r. următoarea etapă contra celor de la Hermmanstadt), dar jucăm acasă și trebuie să câștigăm toate cele trei puncte”, a spus Dan Nistor la finalul partidei.

După acest eșec oltenii rămân pe poziția a 5-a, cu 38 de puncte, la egalitate cu FCSB, însă formația roș-albastră are un joc mai puțin disputat.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: