Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Crește numărul copiilor infectați în centrul DGASPC Gorj

Încă cinci copii din centrul rezidențial pentru copii cu dizabilități din Târgu Jiu au fost diagnosticați cu Covid-19, după cei cinci anunțați marți dimineață. Toți copii au fost testați, opt fiind pozitivi, dar fără simptome. Testarea s-a făcut ca urmare a faptului că cinci infirmiere au fost declarate pozitive la testul pentru noul coronavirus.

"DSP Gorj ne-a transmis, în după amiaza zilei de astăzi, și ultimele rezultate la cei 36 de copii testați, astfel că, pe lângă rezultatele pozitive ale celor trei copii, confirmate de dimineață, ne-au mai fost comunicate încă cinci rezultate pozitive, totalul copiilor infectați ajungând la 8. Toți copiii sunt asimptomatici. Ei vor fi internați la Spitalul COVID, secția Pediatrie", transmite DGASPC Gorj.

La ora actuală, niciunul dintre beneficiari și nici ceilalți angajați din centru nu prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus, starea lor de sănătate fiind bună.

Vizualizări: 2,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: