Încă un jucător a prelungit contractul cu CSM Târgu Jiu

Baschetbalistul Andrei Gheorghe va juca și sezonul viitor la CSM Târgu Jiu. Clubul gorjean anunţă că pivotul și-a prelungit înțelegerea cu echipa pregătită de Claudiu Alionescu şi va putea fi urmărit şi în noul sezon de fanii gorjeni.

Campania de pregătire a echipei locale de baschet pentru noul sezon a început cu semnarea contractelor cu jucătorii din lot care sunt în vederea antrenorului Claudiu Alionescu. După Camil Berculescu, CSM Târgu Jiu a anunţat că se va putea baza și sezonul viitor pe serviciile pivotului Andrei Gheorghe. Baschetbalistul, care a câştigat titlul de vicecampion naţional în acest sezon la baschet 3×3 cu CSM Târgu Jiu, a semnat prelungirea contractului şi va evolua în sezonul 2022-2023 tot la gruparea gorjeană.

Jucătorul a povestit, pentru csmtârgujiu.ro, cum îşi petrece vacanţa până la reunirea lotului şi care care sunt obiectivele sale pentru viitoarea stagiune din Liga Naţională. „Sunt bine, acum mă bucur de timpul liber jucând baschet 3×3 şi tenis. Da, am ales să continui alături de CSM Târgu Jiu pentru încă un sezon, deoarece am văzut progresul acestui proiect și am rămas plăcut surprins de cât de aproape ne-au fost suporterii la toate meciurile. Pentru CSM Târgu Jiu cred că a fost un sezon relativ bun, cu multe părți bune, dar din păcate cu un început ceva mai greu de campionat, care cred că ne-a costat în economia finală a clasamentului. Dar în a doua parte a sezonului s-a văzut o creştere a jocului și au apărut victoriile cu echipe mai mari, cum au fost cele cu Pitesti sau Steaua. Pentru mine a fost un sezon din care am avut foarte multe de învățat de la jucători ca Porter Troupe sau Titus Nicoară și sunt sigur că ce am “furat” de la ei mă va ajuta în carieră”, a precizat jucătorul care a spus şi care sunt obiectivele tale pentru viitoarea stagiune: „Principalul obiectiv este clar să mă dezvolt ca jucător și să ajut cât pot de mult la meciuri și antrenamente. Sper să nu am parte de accidentări, atât eu cât şi restul echipei”.

Andrei Gheorghe a evoluat în cariera sa la BC Galactica Brașov, CSU Brasov, Știința Bucuresti, Dinamo Știința București și Rapid București iar din 2019 este component al echipei CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: