Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă un primar din Gorj își pierde mandatul

Primarul comunei Crușeț, Viorel Drăgușin, a pierdut la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul cu Agenția Națională pentru Integritate. 

Potrivit ANI, Drăguşin a deţinut, simultan, funcţia de primar al comunei Cruşeţ şi funcţiile de comerciant persoană fizică. În perioada 20 iunie 2008 – 11 mai 2010, Drăguşin a fost persoană fizică autorizată, iar între 23 noiembrie 2010 şi 30 septembrie 2013 a fost reprezentant al comunei în cadrul A.G.A. a S.C. SALUBRIS GILORT S.R.L.

Decizia ANI a fost dată în 2013, dar a fost nevoie de mulți ani de judecată până la o decizie definitivă, care a fost dată de ICCJ pe 13 februarie 2019.

În această săptămână și primăria Stoina a rămas fără șef, după ce viceprimarul cu atribuții de primar a pierdut definitiv procesul cu ANI. (A.M.)

Vizualizări: 5,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: