Încă un salariat al Aparegio, infectat

Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat miercuri două noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, unul fiind al unui salariat al operatorului de apă-canal Aparegio Gorj SA. Este al șaselea salariat al Aparegio diagnosticat cu Covid-19 în această lună.

Numărul gorjenilor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 204 de la începutul pandemiei. Mare parte deja s-au vindecat. „În data de 24 iunie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Gorj se prezintă astfel: 204 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului Gorj, din care 142 persoane vindecate și externate, 50 persoane internate în spitale din județul Gorj, 3 persoane internate în spitale din județele de domiciliu și 9 persoane decedate”, a transmis DSP Gorj.

În județ numărul de persoane izolate a trecut binișor de două mii. Mai exact, vorbim de 2.059 persoane aflate în izolare la domiciliu și 13 persoane în carantină.

La nivel național au fost 321 noi cazuri de îmbolnăvire în 24 de ore, dar și 16 decese, toate ale unor persoane care prezentau comorbidități.

Vizualizări: 1,653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: