Încă un stadion de 5 stele. Finanțare de 100 de milioane de euro

Vestea așteptată de Gică Hagi a venit, în sfârșit, și un nou stadion de 5 stele se va construi în România. Este pasul așteptat de Rege pentru a transforma Farul într-una din forțele campionatului.

Echipa lui Hagi va părăsi micuța arenă de la Ovidiu pentru că guvernul va construi un nou stadion pentru echipa din Constanța, care va costa aproape 100 de milioane de euro, conform DigiSport. Regele poate continua liniștit proiectul Farul, acum că Guvernul a aprobat construirea noului stadion de la Constanța. Acesta îi va purta numele fostului mare internațional Gică Hagi. Arena va avea un gazon hibrid, va avea o capacitate de 18.000 de locuri, iar complexul va cuprinde și un teren de antrenament pentru fotbal și  atletism cu o tribună de aproximativ. 1.000 de locuri. Vor mai exista la clădirea stadionului săli de antrenament, centru de conferințe, spațiu expozițional, spații administrative, comerciale și restaurante.

Lucrările vor dura aproximativ 28 luni, iar costul total va fi aproximativ 97,5 milioane de euro. Banii sunt alocați de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Vizualizări: 1,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: