Încă un test pozitiv pentru Pandurii în Antalya

Meciul cu sârbii de liga a doua de la FK Napredak a însemnat pentru Pandurii a treia victorie din amicalele de verificare, dar şi un test pentru echipa care începe să se contureze pentru retur. Cu toate că încă nu se poate baza pe toţi jucătorii pe care i-ar vedea în formula de bază, Grigoraş e optimist şi mai încearcă formule de înlocuire a unora dintre ei cu jucători tineri. Nici tinerii veniţi recent la echipă nu au fost neglijaţi, fiind şi ei trimişi pe teren în ultimele 15 minute.

Pandurii s-au impus cu 2-0 în faţa echipei sârbe de liga a doua FK Napredak prin golurile marcate de Voiculeţ  în minutul 18 şi de George Neagu în minutul 88.

Petre Grigoraş a trimis pe teren o echipă apropiată de ceea ce ar dori pentru retur, completată de tineri acolo unde titularii lipsesc încă din cauza problemelor medicale. Lazar, Pleaşcă, Tătaru, Cardoso, Grecu, Băcilă, Voiculeţ Nistor, Cristea, Hidişan şi Lemnaru au fost jucătorii pe care tehnicianul i-a lăsat pe teren chiar mai mult de o repriză, cu câteva mici excepţii. În minutul 76 însă i-a scos pe toţi cei care au jucat din primul minut şi a făcut şapte înlocuiri în acelaşi timp. Pandurii au deschis scorul destul de repede prin căpitanul Voiculeţ, renăscut parcă după o accidentare, şi au controlat apoi jocul spre disperarea sârbilor care au apelat şi la metode nesportive de a-i opri pe gorjeni să ajungă la poartă. Scorul ar fi putu fi mult mai mare la pauză dar Cristea, Lemnaru şi Hidişan nu l-au putut învinge pe portarul celor de la Napredak, o formaţie cu mulţi tineri ambiţioşi şi de mare gabarit, cunoscută ca fiind o echipă care promovează tineri spre formaţiile de primă ligă au chiar către echipe de top din Europa sau Asia.

După pauză sârbii au efectuat mai multe schimbări în timp ce Grigoraş a scos doar portarul în primă fază după care a început să scoată şi ceilalţi jucători, ultimele 15 minute lăsând pe teren doar jucătorii tineri şi pe Popete care l-a schimbat la câteva minute după pauză pe Pleaşcă ce acuza o lovitură la picior. Brazilianul Conrado a obţinut un fault la marginea careului şi Neagu a executat perfect lovitura liberă mărind avantajul echipei sale la 2-0.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: