Incaltaminte în valoare de 35.000 de lei, confiscate

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au indisponibilizat în vederea confiscării, articole de încălţăminte evaluate la peste 35.000 de lei. Încălţămintea, transportată fără documente de provenienţă, a fost descoperită într-o autoutilitară, în timpul unei acţiuni de verificare a legalităţii transporturilor rutiere de mărfuri.

În data de 4 aprilie a.c., acţionând pentru combaterea activităţilor ilicite în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au oprit pentru control, pe str. Calea Bucureşti, o autoutilitară, la volanul căreia a fost identificat M.I.N., de 40 ani, agent vânzări al unei firme din judeţul Cluj.

Poliţiştii au constatat că bărbatul transporta articole de încălţăminte şi i-au solicitat acestuia să prezinte documentele de provenienţă pentru marfa transportată.

Persoana în cauză nu deţinea astfel de documente, motiv pentru care poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, ca măsură complementară, marfa destinată comercializării, respectiv 332 articole de încălţăminte, transportată fără îndeplinirea condiţiile prevăzute de lege, a fost ridicată în vederea confiscării.

              

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: