Încătuşat după scandalul de la Novaci

Tânărul de etnie romă din Bengești Ciocadia care a provocat un scandal la un club din Novaci și a înjunghiat un alt tânăr din local a dormit în noaptea de duminică spre luni în arestul IPJ Gorj, iar ulterior a primit 30 de zile de arest preventiv. Gheorghe Boris a fost acuzat de tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice. Ancheta în cazul său a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, inițial cercetările fiind efectuate de autoritățile de la Novaci. Boris s-a folosit de un briceag pentru a-l înjunghiat pe un tânăr care stătea pur și simplu la una dintre mesele din local. Scandalul a izbucnit pentru genul de muzică pe care vroiau să o asculte tinerii din Bengești Ciocadia, aceștia fiind fani ai manelelor.

„Din starea de fapt reţinută de procuror a rezultat că în dimineaţa   zilei   de  duminică,   5   februarie   2017,   organele   de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în jurul orelor 2,00 într-un local aflat în oraşul Novaci, judeţul Gorj, a avut loc o   încăierare   între   mai   multe   persoane   iar   pentru   aplanarea conflictului au intervenit organele de poliţie în colaborare cu lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. În   local   în   timpul   conflictului   se   aflau   circa   100   de persoane. Din   cercetările   efectuate   în   cauză   până   în   prezent   a rezultat că în timpul scandalului suspectul Gheorghe Boris a scos un cuţit   tip   briceag   cu   care   i-a   aplicat   mai   multe  lovituri   persoanei vătămate P.D. care stătea pe canapea şi nu ataca nicio persoană. Leziunile produse au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

În cursul zilei de luni procurorii au solicitat instanței de judecată emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Boris, mandatul fiind unul de 30 de zile.

Galerie foto



Vizualizări: 1,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: