Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încep anchetele sociale pentru bani de liceu

Tinerii gorjeni care urmează cursurile unui liceu şi provin dintr-o familie cu posibilităţi financiare reduse beneficiază şi anul acesta de sprijin de la stat, în cadrul programului „Bani de liceu”. Liceenii primesc lunar 180 de lei pe durata cursurilor, una dintre condiţii fiind ca venitul pe membru de familie să nu depăşească 150 lei brut. „Cererile s-au depus până la data de 1 octombrie, însoţite de documente, urmând ca noi să efectuăm anchetele sociale până în 23 octombrie”, a declarat Alina Toader, directorul adjunct al Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu Jiu.

Tinerii care beneficiază de sprijin financiar în baza programului „Bani de liceu” pot pierde ajutorul dacă înregistrează mai mult de 20 de absenţe într-un an şcolar. Aproximativ 200 de tineri din Târgu Jiu au beneficiat în anul şcolar 2016-2017 de aceşti bani. 

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: