Încep calculele retrogradării, Pandurii mai joacă trei meciuri

Pandurii Târgu Jiu are nevoie neapărat de puncte din ultimele trei partide pe care echipa le mai are de disputat în acest sezon, dacă doreşte să mai joace pe a doua scenă a fotbalului românesc şi în viitorul sezon.  Următoarele două meciuri, cu Energeticianul şi ASU Poli Timişoara, sunt cele mai importante pentru gorjeni.

Pandurii se află pe primul loc retrogradabil, locul 16, cu trei etape înainte de a încheia acest sezon. Şi, la fel ca în anul 2018, gorjenii trăiesc periculos finalul de sezon, intrând în zona roşie cu câteva etape înainte de final. Calculele au început să apară, dar antrenorul Adrian Bogoi spune că echipa sa se va bate pentru toate cele nouă puncte care mai sunt puse în joc: „Mai sunt nouă puncte puse în joc până la finalul campionatului şi ne vom bate pentru toate punctele. Mai avem un meci în deplasare cu Energeticianul, apoi acasă cu ASU Poli Timişoara şi un ultim meci la Cluj, tot de trei puncte. Rămâne să vedem atunci care va fi starea lor, dacă mai au nevoie de puncte sau se pregătesc pentru baraj”.

Cel mai important meci e cel de la Petroşani cu Energeticianul, care este şi un derbi al orgoliilor dintre cele două formaţii, jocurile fiind foarte încinse între cele două echipe, vecine de clasament. Bogoi a avertizat elevii săi să fie mai atenţi în momentele cheie ale meciurilor şi să nu mai facă greşeli individuale: „Trebuie să fim mult mai atenţi, pentru că, de fiecare dată, am avut meciurile în mână. Am înscris şi goluri în deplasare, iar o bună parte din aceste jocuri am evoluat destul de bine. Au fost greşeli individuale, în meciul cu Snagovul am luat goluri din trei faze fixe, după nişte erori pe care puteam foarte uşor să le evităm. Sper să fi învăţat ceva din meciurile astea şi să nu mai repetăm greşelile”.

Gorjenii au şi numeroase probleme de lot înaintea acestei partide, trei jucători fiind suspendaţi, Bratu, Oiţă şi Trancă, alții fiind indisponibili medical, printre aceştia numărându-se Vodă, care a suferit o entorsă.

Meciul dintre Energeticianul şi Pandurii se va juca duminică, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul din Petroşani.

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: