Încep înscrierile la titularizare

Cadrele didactice din Gorj care doresc să prindă un post pentru anul şcolar 2015-2016 trebuie să se înscrie la examenul de titularizare, înscriere care are loc în perioada 11-19 mai.

Reprezentanţii ISJ Gorj au spus vineri că absolvenţii de anul acesta trebuie să depună la dosar adeverinţa de student în an terminal şi adeverinţa că este înscris la modulul psihopedagogic. Dosarul de înscriere la concursul de ocupare a posturilor didactice vacante trebuie să conţină actele de studii legalizate la notar şi adeverinţă de la medicul de medicina muncii, plus celelalte acte enumerate în cererea de înscriere, acte personale. Validarea fişelor de înscriere se va face în perioada 20-25 mai, iar pentru absolvenţii promoţiei 2015 validarea fişelor de înscriere va avea loc în perioada 9-13 iulie. În aceeaşi perioadă, aceştia trebuie să depună la dosarul de înscriere şi adeverinţa de absolvire şi adeverinţa de modul psihopedagogic, în copii legalizate la notar. Probele practice sau orale şi inspecţiile speciale la clasă se vor desfăşura în perioada 26 mai - 27 iunie.

Concursul de titularizare începe efectiv în data de 21 iulie la toate disciplinele. Cât priveşte numărul de posturi scoase la titularizare anul acesta, reprezentanţii ISJ Gorj spun că s-a lucrat foarte mult şi că abia astăzi va putea fi cunoscut.

Pe 31 iulie se face repartizarea, în şedinţă publică, a candidaţilor cu media de repartizare minimum şapte, pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă, cât şi proba scrisă în ordinea descrescătoare a mediilor.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: