Patru kilometri de asfalt nou în comuna Căpreni

Drumul comunal ce face legătura între Bulbuceni şi Căpreni va fi modernizat în perioada imediat următoare, anunţă primarul comunei, Emil Cătănoiu. Acesta a precizat că este vorba de patru kilometri de asfalt ce vor veni în sprijinul locuitorilor din satul Bulbuceni. Drumul va fi asfaltat prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Primăria Căpreni pregăteşte în prezent documentaţia pentru scoaterea la licitaţie a unei lucrări de asfaltare. Este vorba de drumul comunal Poiana-Brăteşti ce face legătura între satul Bulbuceni şi comuna Căpreni. Primarul localităţii, Emil Cătănoiu, a precizat că modernizarea acestei porţiuni de drum este necesară locuitorilor din Bulbuceni. „DC 49 Poiana-Brăteşti face legătura între comuna Turburea şi comuna Căpreni. Este un drum prin pădure, dar este foarte important pentru că oamenii merg la târgul de la Turburea, la târgul de la noi din Căpreni, este foarte tranzitat. Lungimea lui totală este de 16 kilometri însă doar patru sunt pietruiţi, restul sunt asfaltaţi. Imediat ce voi obţine autorizaţiile, voi scoate lucrarea la licitaţie”, a spus primarul Emil Cătănoiu.

Modernizarea acestor patru kilometri de drum costă 3,5 milioane lei dat fiind complexitatea lucrărilor. „Sunt foarte multe curbe, drumul este prin pădure, peste deal, sunt lucrări mai complexe dar sperăm să licităm la un preţ mai mic. Dacă îl asfaltăm pe acesta, mai rămân doar patru kilometri de drum fără asfalt în toată comuna”, a spus Emil Cătănoiu, primarul din Căpreni.

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: