Încep lucrările de asfaltare în comuna Câlnic

Primăria comunei Câlnic va continua, în această vară, lucrările de asfaltare a drumurilor săteşti. În câteva zile, edilul local va da ordin de începere a lucrărilor de asfaltare a Liniei II din satul nou. Primarul Dumitru Vulpe spune că amplasamentul putea fi predat încă de acum două luni în condiţiile în care licitaţia nu era nu era contestată. De asemenea, vor mai fi efectuate şi lucrări de asfaltare a drumurilor săteşti din Didileşti şi Hodoreasca.

Începerea lucrărilor de asfaltare a Liniei II din satul nou a întârziat din cauza unei contestaţii făcută de una dintre cele două societăţi care au rămas în cursă pentru atribuirea contractului. Odată clarificate lucrurile urmează ca edilul local să predea amplasamentul. „Lucrările puteau începe de acum două luni dacă nu existau contestaţii. Iniţial, la licitaţia electronică s-au înscris cinci firme, dintre care au rămas două societăţi. Una dintre acestea a contestat procedura de evaluare, pe motivul că nu ar fi corectă. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a menţinut raportul nostru de evaluare şi a dispus continuarea procedurii”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

În aceste zile, edilul local va da ordin de începere a lucrărilor. „Contractul a fost deja semnat şi urmează să dau ordin de începere a lucrărilor şi să predăm amplasamentul. Chiar dacă s-a întârziat cu demararea lucrărilor, asfaltarea Liniei II din satul nou se face în această vară, cu siguranţă, întrucât termenul de execuţie este de 45 de zile”, a precizat Dumitru Vulpe. Tot în acest sezon vor mai fi asfaltate încă două uliţe din satele Didileşti şi Hodoreasca.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: