Începe extinderea uneia dintre cele mai solicitate şcoli din Târgu Jiu

Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu va fi extinsă. Municipalitatea din Târgu Jiu a semnat miercuri, 14 martie, contractul de finanţare, suma alocată fiind de aproape 2 milioane de lei.  „Am semnat un contract cu Ministerul Dezvoltării, pentru o extindere la Şcoala «Alexandru Ştefulescu», cu 5 clase noi şi dotările aferente. Am obţinut 1,7 milioane lei. Urmează să dăm drumul la licitaţie”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Extinderea şcolii se va face pe partea cu baza sportivă. „Este o şcoală la care este justificată şi oportună investiţia aceasta, întrucât numărul de solicitări de înscriere a copiilor a crescut în ultimii ani. Investiţia constă în realizarea unei extinderi astfel încât să se mărească capacitatea şcolii. Se realizează cinci săli noi de clasă plus spaţiile conexe: grupuri sanitare, spaţii administrative. Extinderea este pe frontonul şcolii dinspre baza sportivă, dar cumva îmbracă şcoala pe două laturi”, a precizat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din primăria Târgu Jiu.

La Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu” din Târgu Jiu studiază în acest moment peste 1000 de elevi. De-a lungul vremii, pentru a putea onora cererile părinţilor de înscriere a copiilor la această şcoală, conducerea unităţii a transformat laboratoarele în săli de clasă.

Vizualizări: 2,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: